Ο ΧΩΡΟΣ

Root Yoga

Η Root Yoga είναι ένας ζεστός θετικός χώρος, κοντά στο μετρό της Πανόρμου από την πλευρά του Ερυθρού Σταυρού, με σκοπό να δημιουργήσει μια κοινότητα, όπου όσοι αγαπούν την πρακτική της yoga ή επιθυμούν να έρθουν σε επαφή μαζί της, να μπορούν να συγκεντρωθούν, να αλληλεπιδράσουν και να ανταλλάξουν γνώσεις και απόψεις σε ένα φιλικό περιβάλλον.

Οι εκπαιδευτές που απαρτίζουν την Root Yoga έχουν στόχο να διασφαλίσουν, ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, πέρα από την ασφαλή μετάδοση των παραδοσιακών τεχνικών, την ξεχωριστή επικοινωνία με τον κάθε ασκούμενο με σεβασμό στις ανάγκες του και την αίσθηση αναζωογόνησης στην σκέψη και το πνεύμα.

Με καθημερινή επαφή και μεγάλη ποικιλία workshops αποσκοπούμε στην προσωπική εξέλιξη, την διατήρηση της υγείας και της προσωπικής ευημερίας.

SCROLL
Εκπαιδευτές
Γιώργος
Τάγκαλος

VINYASA FLOW YOGA — lvl 1,2,3
HATHA YOGA — lvl 1,2,3
ASANA YOGA

Ο Γιώργος είναι δάσκαλος και εκπαιδευτής δασκάλων yoga RYS® 200, RYS® 300.

Ασχολείται με την πρακτική της yoga από το 2005 και από την πρώτη στιγμή αναγνώρισε τα θετικά στοιχεία που αποτυπώνονταν μάθημα με το μάθημα στο σώμα, στην σκέψη και στον τρόπο ζωής του.

Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία δύο εκπαιδευτικά προγράμματα T.T.C. 200 ωρών philosophy & practice. Ένα με την Βιβή Λέτσου, όπου μεταξύ άλλων απέκτησε και εξειδίκευση στην Urban bhakti flow lvl 1 με τον Rusty Wells και ένα με τον Χρήστο Χαρικιόπουλο. Συνέχισε να είναι μαθητής παρακολουθώντας το T.T.C. 500 ωρών advanced techniques με τον Μιχάλη Φιλίνη και συνεχίζει να εμβαθύνει την πρακτική του με πολλή προσωπική δουλειά.

Από το 2011 έχει παραδώσει πολυάριθμα σεμινάρια για adjustments σε δασκάλους yoga, στηρίξεις στα χέρια και ανεστραμμένες asanas για αρχάριους και προχωρημένους καθώς και σεμινάρια partner yoga μαζί με την Ιωάννα Ταμπαξή. Είναι μέλος της Yoga Alliance με την πιστοποίηση ERYT500.

Μαρία
Αντωνοπούλου

AERIAL YOGA

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Η πρώτη επαφή με το σώμα ήρθε στην ηλικία των 8 ετών με την ενόργανη γυμναστική.

Έκτοτε ασχολήθηκε με διάφορα αθλήματα και είδη χορού. Το 2011 ολοκλήρωσε τις σπουδές της σε δραματική σχολή και εργάστηκε ως ηθοποιός κάνοντας κυρίως θέατρο ενηλίκων και παραστάσεις για παιδιά. Γνώρισε την γιόγκα ως ασκούμενη το 2008 ωστόσο το 2014 η προσωπική της διαδρομή την οδήγησε στην απόφαση να αφοσιωθεί εξολοκλήρου. Ολοκλήρωσε το πρόγραμμα σπουδών στην A.F.studies yoga teacher (200h) που περιλαμβάνει εκπαίδευση σε hatha yoga, vinyasa yoga, ashtanga yoga, restorative yoga και therapeutic yoga. Λίγο αργότερα ολοκλήρωσε και το προγραμμα aerial yoga teacher (50h) καθώς και aerial kids yoga teacher. Διδάσκει hatha, vinyasa, yin, aerial και aerial kids.

Συνεχίζει να εμπνέεται και να εμβαθύνει στην πρακτική της και στις γνώσεις της γύρω από αυτήν, μέσω της παρακολούθησης μαθημάτων και σεμιναρίων.

Φανή
Σίμου

HATHA YOGA — lvl 1,2
HATHA FLOW YOGA
VINYASA FLOW YOGA

Η Φανή, πάντα μαγεύονταν από θεωρίες σχετικά με τις ενέργειες του Σύμπαντος, την ψυχή,τις δυνατότητες του ανθρώπινου νου κ σώματος.

Από το πρώτο μάθημα Yoga που παρακολούθησε το 2008, συνειδητοποίησε σταδιακά πόσο η πρακτική, πέραν από μια αποτελεσματική σωματική άσκηση, αποτελεί ένα καταφύγιο για την ψυχή και ανοίγει έναν απέραντο κόσμο για το πνεύμα.

Θέλοντας να διερευνήσει βαθύτερα αυτές τις δυναμικές, το 2017 ολοκλήρωσε το 200hrs TTC στο Root Yoga με τον Γιώργο Τάγκαλο.

Σήμερα μοιράζεται μέσω της διδασκαλίας όλα τα οφέλη της Yoga που κ η ίδια αποκόμησε,ενώ διαρκώς εμπλουτίζει τις γνώσεις κ τις εμπειρίες της,παρακολουθώντας σεμινάρια,μελετώντας ινδουϊστική φιλοσοφία κ συνεχίζοντας πάντα την προσωπική της πρακτική.

Ασχολείται επίσης με προγράμματα juice cleanse, για σωματική ευεξία κ αποτοξίνωση.

Θα θέλαµε να ευχαριστήσουµε ιδιαίτερα,
για την οπτική µας επικοινωνία:

— ∆ΗΜΗΤΡΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ (σχεδιασµός λογοτύπου)

— ΧΑΡΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ (φωτογραφία)

— ∆ΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑ∆ΗΜΗΤΡΙΟΥ (επεξεργασία εικόνας)

— ∆ΗΜΗΤΡΗ ΤΣΙΜΠΙΡΙΜΠΗ (σχεδιασµός ιστοσελίδας)